Szolnoki Tuning Találkozó

Újra megrendezésre kerül a Szolnoki Tuning Találkozó, ahol a résztvevők különböző autós, motoros programokon vehetnek részt. Mások mellett toborzóink is résztvevői lesznek az eseménynek, akik tájékoztatják az érdeklődőket a Magyar Honvédségben vállalható szolgálati formákról. Az esemény keretein belül a toborzó sátrakban bővebb betekintést nyújtunk a honvédségről valamint meg lehet tekinteni az új rendszeresített fegyvereket is. A MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár is tiszteletét teszi a rendezvényen saját haditechnikai eszközeikkel.

Helyszín: Szolnok, Tiszaliget (volt kemping területe)

 

 

Rendeltetés

Az örökség, mely kötelez! Háborúink hősei tetteikkel igazolták bátorságukat, nemzetük és bajtársaik iránti elkötelezettségüket. Az általuk megtestesített ideák gyakorlása, vagyis a hierarchia elfogadása, a parancs és az engedelmesség rendje, a harc közbeni heroizmus, a becsület és hűség, valamint az önfeláldozás erényei, időtlen értékek, melyek a nemzet létének, egységének és fennmaradásának is elengedhetetlen feltételei.

Hol találkozhatunk?

Az online térben a Központi Online Toborzó Iroda várja a jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseidet, amit a Facebook Messengeren Irány a Sereg névre címzett új üzeneten keresztül bármikor elküldhetsz.

Az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság megyei hadkiegészítő és toborzó irodáinak ügyfélfogadási időpontjai az alábbiak szerint alakulnak!

Toborzó Irodák Elérhetőségei


Ezen kívül rendezvényeinken is találkozhatsz velünk személyesen

Rendezvényeink

Jelentkezz közénk

Érdekel a katona élet? Kipróbálnád magad? Válaszolj pár kérdésünkre és tudd meg mi számodra az ideális pálya:

JELENTKEZÉS

Oldalunk sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése érdekében.

Irány a Sereg! – a Magyar Honvédség Karrieroldala