Honvéd Kadét Program

section-a600858

A Honvédelmi Minisztérium irányításával megvalósuló hazafias és honvédelmi nevelés keretein belül alakult meg a Honvéd Kadét Program: a honvéd kadét közismereti képzést vagy a honvéd kadét ágazati szakképzés tantárgyi elemeire épülő rendszert jelenti, amely tanórai és szabadidős tevékenységet foglal magába. A programban részt vevő középiskolák a Magyar Honvédség kijelölt katonai szervezeteivel és a Honvédelmi Sportszövetséggel együttműködési megállapodást kötnek. Az együttműködési megállapodások alapján a katonai szervezetek és a Honvédelmi Sportszövetség szakmai támogatást, pedagógus továbbképzési és mentorálási lehetőséget biztosítanak az iskoláknak.

További információ: http://www.kadetprogram.hu

Rendeltetés

Az örökség, mely kötelez! Háborúink hősei tetteikkel igazolták bátorságukat, nemzetük és bajtársaik iránti elkötelezettségüket. Az általuk megtestesített ideák gyakorlása, vagyis a hierarchia elfogadása, a parancs és az engedelmesség rendje, a harc közbeni heroizmus, a becsület és hűség, valamint az önfeláldozás erényei, időtlen értékek, melyek a nemzet létének, egységének és fennmaradásának is elengedhetetlen feltételei.

Hol találkozhatunk?

Az online térben a Központi Online Toborzó Iroda várja a jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseidet, amit a Facebook Messengeren Irány a Sereg névre címzett új üzeneten keresztül bármikor elküldhetsz.

Az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság megyei hadkiegészítő és toborzó irodáinak ügyfélfogadási időpontjai az alábbiak szerint alakulnak!

Toborzó Irodák Elérhetőségei


Ezen kívül rendezvényeinken is találkozhatsz velünk személyesen

Rendezvényeink

Jelentkezz közénk

Érdekel a katona élet? Kipróbálnád magad? Válaszolj pár kérdésünkre és tudd meg mi számodra az ideális pálya:

JELENTKEZÉS

Oldalunk sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése érdekében.

Irány a Sereg! – a Magyar Honvédség Karrieroldala