Jelentkezés visszaigazolás (SZE/HT)

Jelentkezés visszaigazolás (SZE/HT)

Jelentkezésed fontos a számunkra!

  1. Online toborzó kollégánk mihamarabb felveszi Veled a kapcsolatot. Együtt fel kell építeni a jelentkezésed!
  2. A megbeszélésetek után az önéletrajzod továbbításra kerül a megcélzott alakulat részére. Amennyiben pozítív válasszal illetik a jelentkezésed, toborzó kollégáinkkal tovább dolgoztok a tényleges felvétel érdekében, például az egyéni korlátozó tényezők feloldásában, amik lehetnek az aklalmasságvizsgálattal kapcsolatos tulajdonságaid vagy az életstílusodból eredő rugalmasságod szintjének a megbeszélése.
  3. ...de ez már személyesen történik a hozzád legközelebb eső toborzó irodában....
  4. Bátran hivatkozz arra, hogy online jelentkező vagy!

 

 

Rendeltetés

Az örökség, mely kötelez! Háborúink hősei tetteikkel igazolták bátorságukat, nemzetük és bajtársaik iránti elkötelezettségüket. Az általuk megtestesített ideák gyakorlása, vagyis a hierarchia elfogadása, a parancs és az engedelmesség rendje, a harc közbeni heroizmus, a becsület és hűség, valamint az önfeláldozás erényei, időtlen értékek, melyek a nemzet létének, egységének és fennmaradásának is elengedhetetlen feltételei.

Hol találkozhatunk?

Az online térben a Központi Online Toborzó Iroda várja a jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseidet, amit a Facebook Messengeren Irány a Sereg névre címzett új üzeneten keresztül bármikor elküldhetsz.

Az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság megyei hadkiegészítő és toborzó irodáinak ügyfélfogadási időpontjai az alábbiak szerint alakulnak!

Toborzó Irodák Elérhetőségei


Ezen kívül rendezvényeinken is találkozhatsz velünk személyesen

Rendezvényeink

Jelentkezz közénk

Érdekel a katona élet? Kipróbálnád magad? Válaszolj pár kérdésünkre és tudd meg mi számodra az ideális pálya:

JELENTKEZÉS

Oldalunk sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése érdekében.

Irány a Sereg! – a Magyar Honvédség Karrieroldala