Debreceni Egyetem állásbörze

A Debreceni Egyetem minden évben állásbörzét és karriernapot rendez, ahol a frissen végzettek és az adott félévben diplomát szerző hallgatók megismerhetik a munkaerő-piaci lehetőségeket, illetve a régióban működő vállalatok bemutatkozhatnak a leendő munkavállalóknak. Toborzóink hosszú évek óta résztvevői az eseménynek, akik tájékoztatják az érdeklődőket a Magyar Honvédségben vállalható szolgálati formákról. Ráadásul a tartalékos rendszer révén olyan szolgálatformát tudnak kínálni az egyetemistáknak, amely a tanulás mellett vállalható, azzal jól összeegyeztethető. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján idén is egy sokszínű és kiváló állásbörzére van kilátásban.

Helyszín: Debreceni Egyetem, Díszudvar

 

Kapcsolat

Online Toborzó Iroda
Országos Ügyfélszolgálat
Tel.:
+36/1-433-9099

Rendeltetés

Az örökség, mely kötelez! Háborúink hősei tetteikkel igazolták bátorságukat, nemzetük és bajtársaik iránti elkötelezettségüket. Az általuk megtestesített ideák gyakorlása, vagyis a hierarchia elfogadása, a parancs és az engedelmesség rendje, a harc közbeni heroizmus, a becsület és hűség, valamint az önfeláldozás erényei, időtlen értékek, melyek a nemzet létének, egységének és fennmaradásának is elengedhetetlen feltételei.

Hol találkozhatunk?

Az online térben a Központi Online Toborzó Iroda várja a jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseidet, amit a Facebook Messengeren Irány a Sereg névre címzett új üzeneten keresztül bármikor elküldhetsz.

Az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság megyei hadkiegészítő és toborzó irodáinak ügyfélfogadási időpontjai az alábbiak szerint alakulnak!

Toborzó Irodák Elérhetőségei


Ezen kívül rendezvényeinken is találkozhatsz velünk személyesen

Rendezvényeink

Jelentkezz közénk

Érdekel a katona élet? Kipróbálnád magad? Válaszolj pár kérdésünkre és tudd meg mi számodra az ideális pálya:

JELENTKEZÉS

Oldalunk sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése érdekében.

Irány a Sereg! – a Magyar Honvédség Karrieroldala