PlayIT Show

debreceni állásbörze

Az évente kétszer megrendezésre kerülő PlayIT Show Magyarország egyik legnagyobb gamer és IT eseménye. A nagyszabású rendezvény idén június 11-12 között tér vissza, melynek ismét a Hungexpo ad helyet. A számítástechnikai újdonságok és játékok legnagyobb hazai fesztiválján immár a Magyar Honvédség is hagyományosan képviselteti magát. A toborzók sátra várja azokat a videojátékok világában jártas résztvevőket, akik nagy érdeklődéssel fordulnak a valódi fegyverek és katonai repülőgép-szimulátorok felé is.

Korábban:

https://honvedelem.hu/galeriak/ismet-a-playit-n-a-magyar-honvedseg.html
https://honvedelem.hu/hirek/hazai-hirek/oriasi-siker-a-syma-csarnokban.html

Rendeltetés

Az örökség, mely kötelez! Háborúink hősei tetteikkel igazolták bátorságukat, nemzetük és bajtársaik iránti elkötelezettségüket. Az általuk megtestesített ideák gyakorlása, vagyis a hierarchia elfogadása, a parancs és az engedelmesség rendje, a harc közbeni heroizmus, a becsület és hűség, valamint az önfeláldozás erényei, időtlen értékek, melyek a nemzet létének, egységének és fennmaradásának is elengedhetetlen feltételei.

Hol találkozhatunk?

Az online térben a Központi Online Toborzó Iroda várja a jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseidet, amit a Facebook Messengeren Irány a Sereg névre címzett új üzeneten keresztül bármikor elküldhetsz.

Az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság megyei hadkiegészítő és toborzó irodáinak ügyfélfogadási időpontjai az alábbiak szerint alakulnak!

Toborzó Irodák Elérhetőségei


Ezen kívül rendezvényeinken is találkozhatsz velünk személyesen

Rendezvényeink

Jelentkezz közénk

Érdekel a katona élet? Kipróbálnád magad? Válaszolj pár kérdésünkre és tudd meg mi számodra az ideális pálya:

JELENTKEZÉS

Oldalunk sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése érdekében.

Irány a Sereg! – a Magyar Honvédség Karrieroldala