És te
Készen állsz?

MAGYARORSZÁG BÉKÉJE ÉS BIZTONSÁGA KÖZÖS ÜGYÜNK!

Mit nyújtunk?

MIT NYERSZ, HA SZERZŐDÉSES KATONAKÉNT CSATLAKOZOL A MAGYAR HONVÉDSÉGHEZ?

  • Kiszámítható életpályát.
  • Fix és versenyképes jövedelmet.
  • Továbbtanulási, fejlődési lehetőséget.
  • Tervezhető jövőt neked és családodnak.

A legstabilabb hivatást, ami válságálló és járványálló, mert katonára mindig szükség van – sőt, akkor van rá a legnagyobb szükség, ha baj van.

 

AZ EGYENRUHA BIZTONSÁGOT AD.

Bízunk benned és számítunk rád, így te is bízhatsz bennünk és számíthatsz ránk.

Ha közénk tartozol, sosem kell aggódnod: mindig időben a számládon lesz a teljes fizetésed.

De ez még nem minden. Segítünk állni a lakhatási költségeidet. Hozzájárulunk az élelmezésedhez. Akár te, akár családtagjaid betegszenek meg, a legjobb orvosok gondoskodnak majd rólatok. Ha pedig pihenni szeretnétek, országszerte várnak a honvédség üdülői.

 

MINÉL JOBB VAGY TE, ANNÁL ERŐSEBBEK VAGYUNK MI.

A jövő hadseregét építjük.

High-tech járműveket vezethetsz, olyan fegyverekkel lőhetsz, amikről más nem is álmodhat. A többiek fizetnek azokért az élményekért, amik neked kitöltik majd a mindennapjaidat.

Támogatunk abban, hogy a végzettségedhez, szakmádhoz legjobban illő beosztásban dolgozz. Tanulni akarsz? Abban is segítünk. Nálunk kiteljesedhetsz! Ha pedig kitartó vagy, előreléphetsz. Külföldi missziókban is próbára teheted magad.

Csak rajtad múlik, milyen magasra jutsz!

Idős korodban sem engedjük el a kezed: amennyiben úgy döntesz, hogy velünk maradsz, egész életedben gondoskodunk rólad.

Örülünk, ha megtalálod a számításodat a honvédség nagy családjában. Nem titkoljuk: azt szeretnénk, ha minél tovább velünk maradnál szerződéses, majd akár hivatásos katonaként.

MIT NYERSZ, HA ÖNKÉNTES TARTALÉKOSKÉNT CSATLAKOZOL A MAGYAR HONVÉDSÉGHEZ?

  • Különleges, hasznos ismereteket, amelyeket a civil életben is kamatoztathatsz.
  • Életre szóló kalandot, amivel kivívod barátaid, családod tiszteletét.
  • Anyagi elismerést, amivel megháláljuk, hogy a hazádat szolgálod.

 

TARTALÉKOSKÉNT NEM KELL FELADNI EDDIGI ÉLETED!

3 év alatt összesen 6 hónapot kell katonáskodnod a civil munkád mellett. Megtanítunk rengeteg különleges és hasznos ismeretre. A leszolgált időre fizetést, a többire rendelkezésre állási díjat kapsz.

Választhatsz, hogy önkéntes műveleti vagy területvédelmi tartalékos katonai szolgálatra jelentkezel.

Alapkiképzésed mindkét esetben legfeljebb 25 munkanapot vesz igénybe.

Önkéntes műveleti tartalékosként a szolgálatod során a szerződéses vagy hivatásos katonákat helyettesíted, azaz rövid időszakokra belekóstolhatsz munkájukba. Ez komolyabb, felelősségteljesebb feladatokat jelent, ráadásul az ország egész területére behívhatnak.

Önkéntes területvédelmi tartalékosként pedig az lesz a feladatod, hogy szükség esetén kiképzett katonaként helyben, lakókörnyezetedben segítsd a honvédség munkáját.

 

NEM SIKERÜLT AZ EGYETEMI FELVÉTELI?

Ne csüggedj, az átmeneti időszakra is van ajánlatunk: az Önkéntes Katonai Szolgálat program. A 2, 6 vagy akár 12 hónapos katonai szolgálat teljesítését vállaló jelentkezők egy átfogó honvédelmi ismereteket nyújtó képzésen vehetnek részt, mely az élmény- és tapasztalatszerzés mellett stabil kereseti lehetőséget is kínál.

wpChatIcon

Oldalunk sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése érdekében.